Det får du også for pengene

Ved at samarbejde med Point of HR får du ikke leveret standard HR programmer, men løsninger, som er designet til netop jeres virkelighed og ambitioner. Løsningsdesignet er altid baseret på en stærk teoretisk base, et praktisk perspektiv og en omfattende viden om trends i HR og ledelse.

Hos Point of HR får du rådgivning, som er tilpasset jeres kultur, markedssituation og ambitioner. Mit mål er ikke at gøre dig og din organisation i stand til at kunne det samme som alle andre, mit mål er at gøre dig og din organisation i stand til at gøre det, der virker for jer.

Du skal samarbejde med mig, hvis tiden er inde til at tænke på din virksomheds fremtid. Når du vælger mig, får du en tre-i-ener løsning: jeg har en solid teoretisk base,  jeg har mere end ti års praktisk erfaring med at udvikle organisationer og mennesker og endelig så har jeg en omfattende viden om de trends, der kommer til at forme fremtidens arbejdsliv, ledelse og forretningsskabelse.

Kontakt mig hvis du tør ændre fremtiden sammen med dine kolleger, ledere og medarbejdere – og sammen med mig.

Fotograf Steen Knarberg-_DSC8314-HighRes