Maya Drøschler

Maya Drøschler er stifteren af Point of HR. Maya har en lang HR karriere bag sig og kender både videnskulturer, produktionskulturer og salgskulturer indefra.

Jeg er vokset op i et hjem, hvor der ikke blev spist kød og alle havde langt hår og islandske sweaters. På trods af det afslappede ydre, blev ugidelighed ikke accepteret. Hvis der var brug for én eller pligten kaldte på anden vis, så gad man.

Efter gymnasiet valgte jeg at læse litteraturvidenskab og filosofi på Københavns Universitet og ved siden af studierne havde jeg et studiejob i en større engineeringkoncern (FORCE Technology), hvor min HR-karriere sidenhen begyndte. Jeg blev i ingeniørvirksomheden i femten år, fordi det var et godt sted at være, og siden har jeg arbejdet som HR partner i detailbranchen (IMERCO), som HR chef i en medlemsforening (LIC) og senest som HR forretningspartner for CEO’en i en mellemstor medicovirksomhed (Sahva A/S).

Mine mange år som HR praktiker har lært mig, hvordan man arbejder både i de forskellige specialistfunktioner og i driften, ligesom mine mere strategiske roller har givet mig et stærkt afsæt for at arbejde med HR ud fra en forretningsmæssig dagsorden. Der er ingen tvivl om, at HR er sjovest, når indsatsen fører til både menneskelige og kommercielle resultater og min personlige ambition i samarbejdet med hver eneste af mine kunder er at opnå netop det.

Jeg er certificeret i Master International’s Master Personal Assessment samt General Intelligence Assessment og Personal Profile Analysis fra Thomas International.

Du kan se min profil på LinkedIn, følge mig på Twitter og Instagram eller tilføje mig på Google+ eller Snapchat.

Du kan også følge Point of HR på LinkedIn og på Facebook  eller sende mig en mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.