Maya Drøschler

Maya Drøschler er stifteren af Point of HR. Maya Drøschler har en lang karriere i forskellige brancher bag sig og kender derfor både videnskulturer, produktionskulturer og salgskulturer indefra.

Jeg er vokset op i et hjem, hvor der ikke blev spist kød og alle havde langt hår og islandske sweaters.

Mit barndomshjem var præget af værdier om tolerance og inklusion samtidig med, at ugidelighed ikke blev accepteret. Når der var brug for en, så gad man.

Efter gymnasiet valgte jeg at læse litteraturvidenskab og filosofi på Københavns Universitet og ved siden af studierne havde jeg et studiejob i en større engineeringkoncern. Jeg blev hængende blandt ingeniørerne i femten år, fordi det var et fedt sted at være, og siden har jeg arbejdet som HR partner i detailbranchen, som HR chef i en medlemsforening og senest som HR forretningspartner for CEO’en i en mellemstor medicovirksomhed.

Mine mange år som HR praktiker har lært mig, hvordan man arbejder både i de forskellige specialistfunktioner og i driften, ligesom mine mere strategiske roller har givet mig et stærkt afsæt for at arbejde med HR ud fra en forretningsmæssig og kommerciel optik.

Jeg er certificeret i Master International’s Master Personal Assessment samt General Intelligence Assessment og Personal Profile Analysis fra Thomas International.

Du kan se min profil på LinkedIn, følge mig på Twitter og Instagram eller tilføje mig på Google+ eller Snapchat.

Du kan også følge Point of HR på LinkedIn og på Facebook  eller sende mig en mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Fotograf Steen Knarberg-_DSC8300-HighRes (1)