Testimonials

Læs hvad kunderne siger om om Point of HR og om samarbejdet med Maya Drøschler 

Hanne Elisabeth Baastrup, udviklingskonsulent Silkeborg Kommune:

I netværket HR Silkeborg har vi haft glæde af et oplæg fra Maya Drøschler. Maya satte spot på trends inden for HR og rekruttering og fik dem omsat til konkrete eksempler der var vedkommende for deltagerne. Maya leverede et indlevende og nærværende oplæg med klare holdninger. Dialogen frem til netværksmødet var rigtig god og Maya bidrog med forslag til relevante emner. Jeg kan klart anbefale at samarbejde med Maya Drøschler.

Allis Struckmann, HR Business Manager Hartmanns A/S:

Maya forstår i den grad at sætte dagsorden for rette dialog for HR, hun skaber attention på det fokus og tilgang HR bør tage nu og fremadrettet. Hun tør stille de “frække” spørgsmål, og formår at få HR til at reflektere og selv tage ansvar for at blive hørt og set. Jeg har også benyttet mig af faglig one-to one sparring med stor udbytte. Hun er fremtids- og forretningsorienteret og en stor inspirator med hendes blog HR Forretning. Jeg kan på det varmeste anbefale Maya.

Renata Mellupe, Ph.D. Research fellow hos University of Southern Denmark:

I had the pleasure to work with Maya when she was invited to give a guest lecture in a Human Resource Management class I was teaching at the University of Southern Denmark. More specifically, Maya was giving a talk about HR measurement in organizations. Maya not only has an extensive knowledge in the field of Human Resource Management but is also passionate about the subject area. Maya is willing to share her knowledge, and during her presentation she gave various examples from her professional experience.

Jens Hein, Senior HR Consultant Manager Hartmanns A/S:

Ved flere lejligheder har jeg haft den helt særlige fornøjelse at være vidne til foredrag og oplæg fra Maya Drøschler om HR’s nuværende og fremtidige rolle i organisationer. Det er kun ganske få ”HR insiders”, der som hende har det nødvendige mod til at tage et fast livtag og kærligt opgør med de dogmer, som stadig kendetegner praktiseret HR i mange virksomheder. Og Maya Drøschler er den eneste, som jeg kender til, der kommer med et klart bud på det eksistentielle spørgsmål om HR`s fremtidige berettigelse. Det vel og mærke solidt funderet i statistikker og data, internationale artikler, ny forskning og litteratur – og hele tiden med den overordnede forretning i sigtekornet.

stones-167089_1920